Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Ν. Κακλαμάνη για τα “επιχειρηματικά τζάκια”

Για “πάγια και σταθερή διασύνδεση της ΝΔ με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί”, μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχετικές “αποκαλυπτικές”, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη περί επιχειρηματικών τζακιών που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ, όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση “σχετικά με αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ν. Κακλαμάνη για τη ΝΔ”, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι “οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη, είναι αποκαλυπτικές για την πάγια και σταθερή διασύνδεση της ΝΔ με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί”.

Σημειώνει επίσης ότι “οι αναφορές του έμπειρου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα επιχειρηματικά τζάκια που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου, είναι ενδεικτικές του ότι στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ αντιπαρατίθενται τα συμφέροντα της διαπλοκής και όχι οι πολιτικές θέσεις των υποψηφίων”.

SHARE