Ο Ολάντ μαζί μετη Προεδρία χάνει και τη Ζιλί Γκαγιέ

Στενοί φίλοι του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της ηθοποιού Ζιλί Γκαγιέ ανησυχούν για τη σχέση τους, η οποία μοιάζει «να μπάζει νερά». Ορισμένοι, μάλιστα, πιστεύουν ότι η ερωτική τους ιστορία έχει τελειώσει, αποκαλύπτει σήμερα το γαλλικό περιοδικό Closer.

«Τα πράγματα δεν πάνε πλέον όπως εκείνη θα τα ήθελε», είχε αποκαλύψει ο Kevin Hollande, ο ανιψιός του γάλλου προέδρου, σε συνέντευξή του στο Closer, στις 30 Μαρτίου, μιλώντας για τη σχέση της Ζιλί Γκαγιέ με τον Ολάντ. «Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν ο θείος μου δεν μπορεί πλέον να ζήσει την ερωτική του ζωή με ευτυχισμένο τρόπο. Και δυστυχώς, για εκείνη που ακολουθεί, εκείνη που όλοι γνωρίζουν, αυτό είναι δύσκολο», δήλωσε ο ανιψιός, μιλώντας για την όμορφη ηθοποιό Γκαγιέ, χωρίς να την κατονομάσει.

Η ερωτική σχέση του Ολάντ με την κατά πολύ νεότερη Ζιλί Γκαγιέ είχε προκαλέσει θόρυβο όταν αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014, από το ίδιο περιοδικό Closer. Το ζευγάρι είχε κρυφό δεσμό όσο ο Ολάντ συζούσε ακόμη με την Βαλερί Τριερβελέρ στο προεδρικό μέγαρο και η αποκάλυψη είχε προκαλέσει σκάνδαλο και οδήγησε στην αποχώρηση της τελευταίας.

Από τότε Ολάντ και Γκαγιέ ζούσαν τον έρωτά τους διακριτικά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Δεν βλέπουμε πια την Γκαγιέ στον πύργο [το προεδρικό μέγαρο], όπου ερχόταν πολύ συχνά. Η ηθοποιός ερχόταν τα βράδια, κοιμόταν και ξαναέφευγε διακριτικά την επόμενη ημέρα το πρωί», εξομολογείται ένας φίλος του ζεύγους στο περιοδικό VSD, που κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου.

Αυτή η αλλαγή έγινε αισθητή σε όλους. «Οταν ο πρόεδρος Ολάντ βγαίνει για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία, δεν τον συνοδεύει πια η Ζιλί Γκαγιέ», εξομολογείται ένας άλλος φίλος τους. «Η σχέση ανάμεσα στον πρόεδρο και στην ηθοποιό δεν είναι όπως πριν (…) Δυστυχώς ο πρόεδρος έχει πολύ λίγο χρόνο να της αφιερώσει», προσθέτει.

 

 

SHARE