Ο Κ.Μητσοτάκης ζει και στηρίζει τον Ευ.Μειμαράκη

 

 

 

Ο αρχηγός της ΝΔ, που περιοδεύει στην Κρήτη, είχε την ευκαιρία να γευματίσει με τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στα πλαίσια της σημερινής του επίσκεψής του στα Χανιά.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να λαμβάνει τις πολύτιμες (για τον ίδιο) συμβουλές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η συνάντηση του επίτιμου και του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα συσπείρωσης προς τους ψηφοφόρους του κόμματος στην μεγαλόνησο. 

Δεν ήταν τυχαίες, άλλωστε, οι αναφορές του κ. Μεϊμαράκη στην προσφορά της οικογένειας Μητσοτάκη στον τόπο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος μνημόνευσε επίσης τον Ελευθέριο Βενιζέλο, καλώντας τους συντοπίτες του να στηρίξουν την νέα προσπάθεια του κόμματός του, με την εκλογή πρωθυπουργού απ’ την Κρήτη, 22 ολόκληρα χρόνια μετά την παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Φωτογραφία… όλο νόημα από τον Επίτιμο!

Μια παλιά φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όταν αυτός ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανέβασε, πριν δύο μέρες, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο facebook

“Ο π. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον τότε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο ιστορικό προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο Λεκανοπέδιο Αττικής” αναφέρει η ανάρτηση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Άλλη ένα ενωτικό μήνυμα από τον Επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

SHARE