Ο Ιβάν Σαββίδης ταράζει το πολιτικό σκηνικό – Η συνέντευξη και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη που ξεσήκωσε θύελλα στην πολιτική σκηνή, καθώς παρεμβαίνει ανοιχτά υπέρ του Α.Τσίπρα και της πολιτικής του, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Κ.Μητσοτάκη, για τον οποίο …γνωματεύει πως δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός! Πως αντέδρασε η αντιπολίτευση.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

http://www.bankwars.gr/%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5/

 

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Οργή ΝΔ – ΔΗΣΥ για τις δηλώσεις Σαββίδη – «Αποθεώνεται η διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

http://www.bankwars.gr/%ce%bd%ce%b4-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1/

 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

«Η παρέμβαση ενός επιχειρηματία στα πολιτικά πράγματα δεν είναι κάτι ασύνηθες στην χώρα μας. Τώρα όμως γίνεται με τον πιο ωμό και απροκάλυπτο τρόπο. Με φανερά τα ανταλλάγματα».

Στην ανακοίνωση του κόμματος υποστηρίζεται ότι «ο κ. Σαββίδης σε μια συνέντευξη-ποταμό παραδέχεται:
-Την απεριόριστη στήριξή του στον κ. Τσίπρα
-Την εμπλοκή του στα μικροπολιτικά παιγνίδια
-Την πρόθεσή του να αγοράσει άμεσα κανάλι και εφημερίδες, τρεις μόλις μέρες μετά την αποκάλυψή μας ότι οι ρυθμίσεις για το λαθρεμπόριο γίνονται για να τον διευκολύνουν να αγοράσει ΜΜΕ και να τα θέσει στην υπηρεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Καταλήγοντας, το Ποτάμι επισημαίνει, ότι: «Το γεγονός πάντως ότι ο κ. Σαββίδης βλέπει στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον Έλληνα Πούτιν μαρτυρά τι ονειρεύονται κάποιοι για το μέλλον της Ελλάδας και τι απεργάζονται κάποια επιτελεία».

SHARE