>Οικονομική βοήθεια από την Alpha Bank σε νοσοκομείο της Σερβίας

>

Οικονομική βοήθεια, ύψους ενός εκατομμυρίου δηναρίων, διέθεσε η τράπεζα Alpha Bank στο νοσοκομείο Στουντένιτσα, στο Κράλιεβο, το οποίο υπέστη ζημιές από το σεισμό της 3ης Νοεμβρίου 2010.
Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της Alpha Bank, Γεώργιος Παπαναστασίου τόνισε ότι η βοήθεια για το νοσοκομείο είναι τμήμα του συνολικού «πακέτου», που ετοίμασε η τράπεζα για το Κράλιεβο.
Η Alpha Bank, πρόσθεσε ο κ. Παπαναστασίου, θα παρέχει ευνοϊκούς όρους και συνθήκες για τους πελάτες της στην πόλη του Κράλιεβο, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην κατάσταση, που προκλήθηκε από τον σεισμό.
Στο μεταξύ, ο επικεφαλής του νοσοκομείου Στουντένιτσα, Ντράγκαν Άρσιτς δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούνγκ» ότι, οι ζημιές που προκλήθηκαν στο νοσοκομείο από το σεισμό αποκαθίστανται σταδιακά, ωστόσο, «είναι αναγκαία η στήριξη όλων».
Ο κ. Άρσιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την οικονομική βοήθεια που διέθεσε η Alpha Bank και πρόσθεσε ότι η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου είναι «ευγνώμονες, διότι με τη διάθεση του ποσού, η Alpha Bank εκφράζει την αλληλεγγύη της σε τέτοιους δύσκολους καιρούς».
Υπενθυμίζεται ότι 1 ευρώ αντιστοιχεί σε 107,1 δηνάρια.

SHARE