Ν.Παππάς: Πυλώνας της δημοκρατικής παράταξης ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι λέει για το ΠΑΣΟΚ

 

Ν. Παππάς (Υπ. Επικρατείας): Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πυλώνας της δημοκρατικής παράταξης - Στόχος η ολοκλήρωση της 4ετίας“Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα της αριστεράς είναι ο πυλώνας της δημοκρατικής παράταξης”, δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Τα Νέα”, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει ότι “μένει να ξεκαθαριστεί αν θέλει να οριοθετηθεί από την τακτική των τελευταίων ετών της ταύτισης με την ακραία φιλελεύθερη Δεξιά”.
Μάλιστα τονίζει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοπόρα δύναμη του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και της Ευρωομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο”, επισημαίνοντας ότι “θέλει να επηρεάζει και τους όμορους πολιτικούς χώρους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.
“Θα ήταν ευτυχές έργον αν η Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη έβαζε τέλος σε αυτό που εδώ και δύο δεκαετίες εύστοχα έχουμε ονομάσει νεοφιλελεύθερη συναίνεση. Τη συναίνεση που αποτυπώθηκε στις συνθήκες της ΕΕ και εφαρμόστηκε από μεγάλους συνασπισμούς συνεργασίας με τη Δεξιά, γέννησε την κρίση και έφτιαξε ένα ατελές θεσμικό πλαίσιο στην Ευρώπη”

SHARE