Ν. Παππάς: Ο Τσίπρας έφερε 200 χιλ. νέες θέσεις εργασίας

Τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι θα “αναγκαστεί να φορέσει γραβάτα γιατί θα υπάρξει ρύθμιση του χρέους” σχολίασε την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Παππάς. “Δεν ξέρω αν θα φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας, ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δοθεί λύση για το χρέος”. “Θα κοιτάξουμε να του πάρουμε την καλύτερη (γραβάτα)” πρόσθεσε χαριτολογώντας ο υπουργός. Η λύση για το χρέος, εκτίμησε ο υπουργός, θα βγάζει και το τελευταίο σύννεφο αβεβαιότητας.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολίτικης υποστήριξε πως η ύπαρξη των αντίμετρων που ισοσκελίζουν τα μέτρα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση έτυχε όλους του στόχους του προγράμματος υπονομεύει στρατηγικά την επιχειρηματολογία της ΝΔ. Αυτό είναι, είπε, που οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη να κάνει πράγματα αλλοπρόσαλλα, να προτείνει δικά του αντίμετρα που σε ορισμένα σημεία υπερακοντίζουν τα δικά μας.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά ο κ. Τσίπρας “έφερε 200 νέες χιλιάδες θέσεις εργασίας ενώ επί των προηγούμενων μνημονικών κυβερνήσεων χαθήκαν 800 χιλιάδες”.

“H μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να πάμε για συνολική συμφωνία στις 22 του μηνός στο Eurogroup, είτε λίγες μέρες μετά. Το να περάσουν 10 ημέρες δεν είναι σημαντικό. Τόσα χρόνια περιμέναμε για το θέμα του χρέους” δήλωσε στο μεταξύ, μιλώντας στον σταθμό μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

SHARE