Ν. Νικολόπουλος σε Ν. Παππά: Δεν έχει, πλέον, λόγο το ΕΣΡ να καθυστερεί τον διαγωνισμό

Στο μείζον θέμα της αδειοδότησης  των τηλεοπτικών καναλιών μέσα από την αναγκαία διαγωνιστική διαδικασία του ΕΣΡ επανέρχεται ο ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής κατέθεσε νέα, επίκαιρη αυτή τη φορά, ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά και ζητάει επίσπευση των διαδικασιών, με δεδομένο ότι τακτοποιήθηκαν οικονομικά, έστω και με ευνοιοκρατική τροπολογία, τα νεοδιορισθέντα  μέλη του ΕΣΡ, οπότε οφείλουν πλέον να συνεδριάσουν και να λάβουν την ανάλογη απόφαση.

Εξάλλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής στηλιτεύει την παρελκυστική τακτική του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συμπλέοντας με τους καναλάρχες, δεν αποδέχεται την οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία, γιατί υπάρχει, δήθεν, κίνδυνος να ανατραπούν εκ νέου τα αποτελέσματα του διαγωνισμού!

Ο Νίκος Νικολόπουλος τονίζει ότι οι βαστάζοι της «νταβατζηδοκρατίας» θέλουν προφανώς, με «όχημα» τον Μητσοτάκη, να δημιουργήσουν το αρνητικό υπόβαθρο, πάνω στο οποίο θα «τορπιλίσουν» τη νέα διαδικασία της αδειοδότησης.

Με βάση τα ανωτέρω, ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει διατυπώσει ως εξής τα ερωτήματά του και αναμένει σαφείς απαντήσεις από τον κ. Παππά:

1ον : Πράγματι έκαναν λευκή απεργία τα νεοδιορισθέντα μέλη του ΕΣΡ απαιτώντας άλλη μεταχείριση από όλους τους άλλους εμπερίστατους συνταξιούχους ή από μόνη της η Κυβέρνηση θέλησε να τους καλοπιάσει αυξάνοντας το εισόδημα τους, ερωτούν οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενώ επίσης θέλουν να γνωρίζουν ποια σκοπιμότητα υπηρετείται και ποιοι την επέβαλαν;

2ον Έχετε ενημερώσει την Δικαιοσύνη, κ. υπουργέ, ότι παράνομα εκπέμπουν οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί και ότι κάθε μέρα, κάθε μήνα, με την ευθύνη του ΕΣΡ, ζημιώνεται με εκατομμύρια ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς επίσης έχετε στείλει κάποια επιστολή – αναφορά προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που να πληροφορείτε ότι οι καναλάρχες,  όπως είπε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, λειτουργούν ως… αεροπειρατές και το καθεστώς της ανομίας δεν πρέπει να συνεχιστεί, χωρίς συνέπειες για όσους συνεργούν και λειτουργούν ως «εγκληματική οργάνωση;»;

 

SHARE