Ντ. Τραμπ: Αν γίνω Πρόεδρος των ΗΠΑ θα στείλω πίσω τους Σύρους πρόσφυγες

WASHINGTON, DC - JULY 23:  Donald Trump listens at the Trump International Hotel Washington, D.C Groundbreaking Ceremony at Old Post Office on July 23, 2014 in Washington, DC.  (Photo by Paul Morigi/WireImage)

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα στείλει πίσω όλους τους Σύρους πρόσφυγες που θα δεχθούν οι ΗΠΑ, αν εκλεγεί, όπως δήλωσε ο ίδιος χθες σε συγκέντρωση στο Κιν, του Νιου Χάμσαϊρ. Ο δισεκατομμυριούχος είπε ακριβώς: «Αν κερδίσω θα πάνε πίσω».

Αυτή ήταν μια αλλαγή πολιτικής, καθώς νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ίδιος είχε δηλώσει στο Fox News, σύμφωνα με τον ιστότοπο του BBC, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να δεχθούν περισσότερους πρόσφυγες.  Ωστόσο χθες το βράδυ, ο Τραμπ είπε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο γυμνάσιο του Κιν: «Ακούω ότι θέλουμε να δεχθούμε 200.000 Σύρους. Και μπορεί να είναι -ακούστε, μπορεί να είναι Isis», είπε αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος.  Περιγράφοντάς τους ως έναν «στρατό 200.000 ανδρών», πρόσθεσε: «Αν κερδίσω, αν κερδίσω θα πάνε πίσω».

SHARE