Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαστε μια χώρα που τρελαίνεται για συνωμοσίες

“Είμαστε μια χώρα που τρελαίνεται για συνωμοσίες. Είχαμε μία κυβέρνηση που έλεγε τοκογλύφους τους δανειστές, που πίστευε πως θα πάρει χρήματα από τη Ρωσία» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η αστάθεια είναι προ των πυλών, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές, δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.  και εξήγησε ότι η πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε νέα αστάθεια.

Όπως υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, η χώρα χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και εθνικό σχέδιο ανάπτυξης. «Τα προβλήματα δεν είναι πράσινα, κόκκινα, μπλε», σχολίασε.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, προοδευτικό πρόσημο σημαίνει δουλειές και επενδύσεις. «Σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε» υπογράμμισε.

Όπως διευκρίνισε, «στη Ν.Δ. μάθαμε από τα λάθη μας». «Είμαστε σε πολύ δυσκολότερη θέση φέτος από πέρσι το Σεπτέμβριο. Ξεκινάμε υπό χειρότερους όρους», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

«Είναι δυνατόν να λέει ένας νέος αρχηγός να λέει ότι “θα σας τελειώσουμε”;», διερωτήθηκε και επεσήμανε ότι εκείνη δεν έχει μέσα της αντίστοιχο αίσθημα.

 

 

 

SHARE