ΝΔ: Μια…ωραία ατμόσφαιρα – Δεν μιλιούνται Σαμαράς – Μεϊμαράκης

samaras_meimarakis2Μέσα σε βαρύ εσωκομματικό κλίμα, και με τις σχέσεις του πρώην και του νυν αρχηγού Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχουν μπει στον πάγο, οδεύει η Νέα Δημοκρατία προς τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Σύμφωνα με τα Νέα, σχεδόν με επίσημο τρόπο έχει επιβεβαιωθεί ότι Β.Μεϊμαράκης και Αντ.Σαμαράς δεν κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση και είναι ζητούμενο πλέον σε τι βαθμό μια διαμάχη τους θα ανατρέψει εκλογικούς σχεδιασμούς και θα επηρεάσει την εκλογική μάχη.

Το περιστατικό που καταγράφηκε το Σάββατο στη Βουλή ενώπιον αρκετών στελεχών και του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει ότι ανάμεσά τους κυριαρχεί η καχυποψία.

Με τον Αντ.Σαμαρά στον επίκεντρο, είχε δημιουργηθεί ένα «πηγαδάκι» στους διαδρόμους της Βουλής, όταν πέρασε δίπλα ο Β.Μεϊμαράκης χωρίς να σταματήσει ή να χαιρετήσει. Δεν αποκρίθηκε μάλιστα ούτε στην προσπάθεια Κεφαλογιάννη να τον φέρει στην ομήγυρη. Η στάση του αρχηγού του κόμματος προκάλεσε τη δυσφορία Σαμαρά, έστω κι αν προσπάθησε να κλείσει το ζήτημα.

«Ο Χριστός και η Παναγία» αντέδρασε στις επίμονες ερωτήσεις που ακολούθησαν για τον εάν μιλάει πλέον με τον προκάτοχό του. «Το Αγιο Πνεύμα δεν το επικαλέστηκε;» ήταν λίγο αργότερα το δηκτικό σχόλιο του Β.Μεϊμαράκη, όταν ρωτήθηκε με τη σειρά του για την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού.

SHARE