ΝΔ: Και οι Πλεύρης-Ανατολάκης για μια θεσούλα στην Βουλή…

Από την παγωμάρα τη στιγμή της ανακοίνωσης πως η Ντόρα επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία, στην αμηχανία της… παρουσίασης των «νέων αποκτημάτων» της ΝΔ.

Συγχωρείστε τον άκρως αθλητικό όρο, αλλά ο ένας από τους δυο που μπήκαν στη (μακρά) λίστα όσων άλλαξαν πάτωμα στη δεξιά πολυκατοικία και από τον ΛΑΟΣ πήγαν στην αγκάλη της Νέας Δημοκρατίας είναι και ο Γιώργος Ανατολάκης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και… ογκόλιθος της άμυνας του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια.

Μαζί του και ο Θανάσης Πλεύρης. Είχε άλλωστε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι αν ο Γ. Καρατζαφέρης δε συμφωνούσε να τα ξαναβρεί (όπως η Ντόρα) με τη ΝΔ, εκείνος θα κατηφόριζε από την Καλλιρόης στη Συγγρού. Όπως κι έκανε.

- "Πόσο να είναι το μπάσκετ;" - "Να έβγαλε ανακοίνωση ο πρόεδρος (ο άλλος) ή ακόμα;"

- "Είπατε τίποτα παιδιά;"

Μια και δυο, Πλεύρης και Ανατολάκης συναντήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά το απόγευμα της Δευτέρας. Αυτό που προκύπτει από τις φωτογραφίες είναι αμηχανία.

Ποιος ξέρει, ίσως να είχαν και οι τρεις στο πίσω μέρος του μυαλού τους την αντίδραση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Θανάσης Πλεύρης, Γιώργος Ανατολάκης άφησαν τον ΛΑΟΣ για τη ΝΔ και ο πρόεδρος «εξερράγη»! Μίλησε για πανστρατιά προδοτών. «Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες, αλλά από μαχητές», είπε…

SHARE