Νέα υπόθεση ναρκωτικών για πλούσιους – Άντρας μοντέλο στα χέρια της Αστυνομίας – Τρέμουν οι “Μυκονιάτες”

Γνωστό μοντέλο συνελήφθη στον Ασπρόπυργο για διακίνηση κοκαΐνης

Μία νέα μεγάλη υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης στην οποία εμπλέκεται και πασίγνωστο μοντέλο, έφερε στο φως η Δίωξη Ναρκωτικών.

Μαζί με τον φερόμενο ως παραλήπτη της κοκαίνης, άνδρα γνωστό μοντέλο, 38 ετών,  συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, ο ένας Ολλανδός υπήκοος, 38 ετών και ο άλλος υπήκοος Γουιάνα, 48ετών, μέλη κυκλώματος μεταφοράς του ναρκωτικού από το εξωτερικό στη χώρα μας.
Το μοντέλο,  μεσουρανούσε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με πολλές φωτογραφίσεις και συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις μόδας.
Ο ίδιος μάλιστα ασχολούνταν και με τον αθλητισμό, αφού αγωνιζόταν στην ομάδα μπέιζμπολ μεγάλου αθλητικού συλλόγου της χώρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μοντέλα, καλλιτέχνες, ηθοποιούς και επιχειρηματίες, ενώ δραστηριοποιείτο, κυρίως, στα νότια προάστια της Αττικής και είχε το προσωνύμιο ο «παίκτης» της παραλίας.

Την υπόθεση την χειρίστηκε αποκλειστικά η Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ σε πληροφοριακό επίπεδο, όσον αφορά στην παρακολούθηση της ποσότητας, ενεπλέκη και η αμερικανική DEA.
Οι  συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Η αποπλογία τους ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στις 09:00.

 

 

 

 

ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ…ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ!

(από το Newsit)

Οι νέες καυτές συνομιλίες που έχουν διαβιβάσει στον ανακριτή Σύρου έχουν να κάνουν με εμπόριο κοκαΐνης σε VIP πελάτες και μάλιστα λέγεται πως περιέχει και αυτή ονόματα “φωτιά” “επώνυμων” Ελλήνων, που ξεσάλωναν στο “νησί των ανεμών” έχοντας μουδιασμένα ρουθούνια από τη συνεχή χρήση της άσπρης σκόνης.

Για το λόγο αυτό στα σαλόνια της Αθήνας και τις καλές γειτονιές της πρωτεύουσας, επικρατεί πανικός ανάμεσα στους φανατικούς και μόνιμους επισκέπτες της Μυκόνου, καθώς αγωνιούν για το αν φιγουράρει και το δικό τους όνομα στην ογκώδη δικογραφία.

Άλλωστε μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της κύριας ανάκρισης, ο ανακριτής Σύρου θα αρχίσει να καλεί για κατάθεση και τα “βαριά” ονόματα πελατών των “Εσκομπάρ” της Μυκόνου, ανάμεσα τους γνωστή εστεμμένη και διαζευγμένη, πασίγνωστος πολιτικός που μάλιστα κατά το παρελθόν είχε διατελέσει ακόμα και Υπουργός, στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ, γνωστός εκδότης, ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου της Αττικής, αλλά κι ένας “μποέμ” ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες που αναφέρονται στην πρώτη δικογραφία που έχει σχηματισθεί, έχουν ήδη επισημανθεί από τις ανακριτικές αρχές και αναμένεται στα μέσα του Σεπτέμβρη να παραλάβουν ταχυδρομικά την κλήση από τον ανακριτή για εξέταση, ενώ και όσον αφορά στην συμπληρωματική δικογραφία με τις νέες συνομιλίες, οι κλήσεις θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο και έπειτα.

SHARE