ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: Υποβάλλαμε προτάσεις, περιμένουμε απαντήσεις μέχρι τη Δευτέρα

Αποτέλεσμα εικόνας για μοσκοβισι διδακτωρΤις αντιπροτάσεις της Αθήνας και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναμένουν οι θεσμοί, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Πιερ Μοσκοβισί, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία συζήτηση μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα διεξαχθεί το Eurogroup. «Δεν χρειαζόμαστε λιτότητα, αλλά ευημερία», υπογράμμισε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο Ευρωπαίος Επίτροπος επανέλαβε την πεποίθησή του πως «υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ της λιτότητας, αλλά υπάρχει επίσης και η ανάγκη μεταρρυθμίσεων», λέγοντας ότι «θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της δημοσιονομικής ισορροπίας και της ευημερίας».

Επέμεινε ότι η συμφωνία είναι κοντά ενώ επεσήμανε πως ο ίδιος δεν βρίσκεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί, αλλά για να εξετάσει με την ελληνική κυβέρνηση τις πιθανές επιλογές.

Ο κ. Μοσκοβισί χαρακτήρισε εκ νέου ενθαρρυντικά τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία και σημείωσε ότι «πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς τους αριθμούς».

 

http://www.bankwars.gr/%cf%80%ce%b9%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%b2%ce%b9%cf%83%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%82-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%ce%b9/

 

SHARE