Λεβέντης: Δεν θα γίνει καμία ρύθμιση χρέους -Διαβεβαίωση για τον Αύγουστο 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για λεβεντης«Δεν θα γίνει καμία ρύθμιση του χρέους», τόνισε από την Κέρκυρα  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. “Μόνο μία διαβεβαίωση έχουμε από τους εταίρους, ότι αν τον Αύγουστο του 2018 έχετε ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις, τότε, όπως μας είπανε από το 2012, τότε η διεθνής κοινότητα, οι δανειστές κυρίως, θα εξετάσουν την ελάφρυνση του χρέους, ώστε κάποια ομόλογα να επιμηκυνθούν με πολύ μικρά επιτόκια».’
Μάλιστα, για το Eurogroup της Δευτέρας τόνισε ότι «δεν θα ληφθεί καμία απόφαση απλώς θα εκτιμηθεί αν όλα είναι έτοιμα για το Εurogroup της 15ης Ιουνίου»

ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο κ. Λεβέντης σε δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ανέφερε  πως «η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό θάρρος και όχι κλειστοφοβία.
Δεν θεωρώ ότι οι εκλογές είναι ό,τι κατάλληλο για τη χώρα, γιατί και ο Μητσοτάκης να βγει και να κάνει κυβέρνηση με τη κ. Γεννηματά, ούτε αυτός θα φέρει επενδύσεις. Ήταν ο Σαμαράς, δεν έφερε καμία επένδυση, άρα τις ίδιες δυσκολίες που έχει ο Τσίπρας θα έχει και ο Μητσοτάκης.
Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται εκλογές. Εκείνο που χρειάζεται είναι παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας από πρωθυπουργός και να αναθέσουμε σε έναν τεχνοκράτη να κάνει μία κυβέρνηση για δυο – τρία χρόνια».

Σημείωσε δε, «ο Μητσοτάκης να σταματήσει να ζητάει εκλογές δείχνοντας εξουσιομανία. Να κατεβάσουν τη μύτη τους και τον εγωϊσμός τους και οι δύο, πριν καταστρέψουν τη χώρα και να κάνουμε μία κυβέρνηση για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις, αυτό ζητούν οι ξένοι».

SHARE