Λαϊκή Ενότητα: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Φωτόπουλος

Δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας ο Νίκος Φωτόπουλος, γνωστός συνδικαλιστής και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ . 

Οπως δήλωσε ο κ. Φωτόπουλος: «Είναι αλήθεια ότι εδώ και μέρες μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

Αφού όμως ευχαρίστησα τους συντρόφους μου για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν, χωρίς δεύτερη σκέψη, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι μέχρι να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της επίθεσης που γίνεται στις Διοικήσεις της ΔΕΗ , στο Συνδικάτο και σε εμένα προσωπικά προκειμένου να μπορέσουν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την Επιχείρηση του ελληνικού λαού, δε θέλω να είμαι υποψήφιος σε καμιά θέση που έστω και μία στο εκατομμύριο μπορεί να στοχοποιήσει εκτός από εμένα και τη Λαϊκή Ενότητα.

Πρώτα θα κλείσει η υπόθεση της παραπομπής μου, που γίνεται μαζί με άλλους 48 συναδέλφους όλων των Διοικήσεων της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ από το 1999, υπόθεση για την οποία ο κ. εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή μου από όλες τις κατηγορίες, και μετά θα συμμετάσχω από οποιαδήποτε θέση μπορώ να βοηθήσω περισσότερο και καλύτερα.

Ένας δεύτερος λόγος, που με σεβασμό, δεν αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση των συντρόφων, είναι γιατί δεν ήθελα να περάσει από το μυαλό οποιουδήποτε πολίτη που δεν με ξέρει ότι με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΛΑΕ μπορεί να επιζητώ την οποιαδήποτε κάλυψη.

Ανήκω σε αυτούς που πάντα έβγαιναν στο ξέφωτο και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω χωρίς να εξετάζω πρώτα αν έχω τα νώτα μου καλυμμένα.

Για εμένα αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι ο εκλογικός αγώνας και η αναγκαιότητα η ΛΑΕ να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εγώ έτσι κι αλλιώς συμμετέχω στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ και από τη θέση αυτή θα δώσω το ίδιο δυνατά τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις με όλους τους συναγωνιστές.»

SHARE