Κ. Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τα μέτρα και μετα δύο χέρια!

Για τη μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στην ιστορία έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Θα ψηφίσουν τα μέτρα και με τα δυο χέρια για να μείνουν στην εξουσία, εκτίμησε ο αρχηγός της ΝΔ.  Η κυβέρνηση φόρτωσε τη χώρα με 4ο μνημόνιο χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, τόνισε.

Όπως είπε είναι σημαντικό στη συζήτηση στη Βουλή να επαναλαμβάνουμε ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία στηρίχθηκε σε τρία ψέματα: το τέλος της λιτότητας, στο εμπόριο πατριωτισμού και στην υπόσχεση για μάχη κατά της διαπλοκής. Εγιναν τα αντίθετα, στη μεγαλύτερη επιχείρηση πολιτικής εξαπάτησης που γνώρισε η χώρα.

Όπως είπε χάνονται δυο συντάξεις και ένας μισθός από τα μέτρα και η χώρα δεσμεύεται σε πολλά χρόνια υψηλών πλεονασμάτων. Εκτίμησε ότι θα υπάρξουν νέες ουρές μέτρων, όπως οι νέες αυξήσεις στις εισφορές.

Με αναφορά στις γαλλικές εκλογές και συσχετισμό με τη χώρα μας, ξεκίνησε την ομιλία του οΚυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ευρώπη αλλάζει, αλλά η Ελλάδα μένει καθηλωμένη, πληρώνει ψεύδη και αστοχίες και ανικανότητα της κυβέρνησης. Η Ευρώπη αλλάζει, ο λαϊκισμός γνωρίζει ήττα, είτε στην ακροδεξιά είτε στην ακροαριστερή εκδοχή της. Η επικράτηση Μακρόν σηματοδοτεί μία εποχή μετριοπάθειας, αλήθειας και ειλικρίνειας» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι στην προεκλογική περίοδο, ο Εμμανουέλ Μακρόν αποδόμησε τον λαϊκισμό των αντιπάλων, σε όλα τα πεδία αντιπαράθεσης.

Η Ελλάδα σήμερα είναι φυλακισμένη στα ψέματα του κ. Τσίπρα και εκείνων που κυβερνούν μαζί του. Η ευθύνη μας είναι να απελευθερώσουμε την κοινωνία, από μία κυβέρνηση που έχει πλήρως απαξιωθεί αλλά εξακολουθεί να στοιχίζει στη χώρα, υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.

Προανήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα θα δώσει έμφαση στο ξεδίπλωμα του προγράμματος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Κ. Μητσοτάκης στην Corriere della Sera: Θαύμα ανικανότητας το τέταρτο Μνημόνιο του Τσίπρα

SHARE