Κύριε Προβόπουλε ποιο μέλος του ΔΣ της ΑΤΕ έβγαλε 8 εκατ ευρώ στο εξωτερικο;

Αποτελεί έκπληξη αλλά τελικά ο Θ Πανταλάκης ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ δεν παρευρέθηκε στην Βουλή όπου είχε κληθεί μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών Γ Στουρνάρα και τον Διοικητή της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο για να καταθέσουν για την ΑΤΕ και την διάσπαση της σε good και bad.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Λαφαζάνης εμφανίστηκε εξοργισμένος λόγω της απουσίας του Πανταλάκη ενώ επιτέθηκε στην ομιλία του κατά της ΤτΕ και της κυβέρνησης.
Ο Γ Στουρνάρας δήλωσε ότι οι συνέργειες που προκύπτουν από την πώληση της good ATE είναι τεράστιες και συμφώνησε ότι οι εποπτικές αρχές έπραξαν ορθά καθώς η διάσπαση της ΑΤΕ σε καλή και κακή τράπεζα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και την λειτουργία της τράπεζας.
Ωστόσο προκαλεί απορία πως ενώ είχε κληθεί ο Θ Πανταλάκης δεν παρευρέθηκε στην Βουλή;
Τι μεσολάβησε;
Ενδιαφέρουσα ήταν και η παρέμβαση βουλευτή της Χρυσής Αυγής προς τον Γ Προβόπουλο τον διοικητή της ΤτΕ “ποιο μέλος του ΔΣ της ΑΤΕ έβγαλε εκτός Ελλάδος 8 εκατ ευρώ;”
O Γ. Προβόπουλος δήλωσε ότι η ΤτΕ έχει πραγματοποιήσει έλεγχο για το ζήτημα αυτό και τα στοιχεία που βρήκε τα έστειλε στην αρμόδια αρχή. Δεν αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από τα 8 εκατ αν και σχεδόν όλοι γνωρίζουν.
Επίσης αποκαλύφθηκε στην Βουλή ότι το 80% των πελατών του leasing δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις του.
Πραγματικά απίστευτα πράγματα.
Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Βαλαβάνη δήλωσε πάντως ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε έτσι την ΑΤΕ χρειαζόταν απαραιτήρως εξυγίανση απλά θα επέλεγαν άλλο δρόμο….

SHARE