Καυστικός Γεωργιάδης: Προσβολή στη νοημοσύνη του Έλληνα οι πανηγυρισμοί ΣΥΡΙΖΑ

Καυστικός εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, χαρακτηρίζοντας προσβολή στη νοημοσύνη του Έλληνα τους πανηγυρισμούς των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία με τους θεσμούς, ενώ τόνισε πως το μόνο που υπάρχει είναι η συμφωνία επιστροφής της τρόικα στην Αθήνα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ανοησίες τα περί επιστροφής της 14ης σύνταξης, που είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Χ. Σπίρτζης και τόνισε ότι το μόνο που είναι γνωστό είναι πως θα έχουμε μέτρα 2% του ΑΕΠ, δηλαδή 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ, με στόχο το αφορολόγητο και τις συντάξεις.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο συνταξιοδοτικό, τόνισε ότι η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς θα περικόψει τις συντάξεις από 7% έως 30%.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία, που, όπως εκτίμησε, θα πάει στη Βουλή με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Επανέλαβε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές, λέγοντας ότι η απάντηση της ΝΔ είναι μαζικές φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις και επιτάχυνση της οικονομίας.

Εκτίμησε μάλιστα πως αν γίνουν σήμερα εκλογές η ΝΔ θα μπορούσε να πετύχει καλύτερη συμφωνία με λιγότερα μέτρα.

Ο Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η ΝΔ ποτέ δε συνέδεσε τις εκλογές με το κλείσιμο της αξιολόγησης και μάλιστα, εδώ και μήνες η αξιωματική αντιπολίτευση ζητούσε το κλείσιμο της αξιολόγησης.

SHARE