>Καρατζαφέρης:«Σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή»

>
Στη δήλωση ότι μελετά το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή προχώρησε την Τετάρτη ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να λειτουργήσει ως «χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα».

«Σκέφτομαι να παραιτηθούμε όλοι από τη Βουλή. Να ταρακουνήσω το πολιτικό σύστημα που κοιμάται» είπε.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού υποστήριξε: «Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή».

Παράλληλα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδ.Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν το πολιτικό σύστημα δεν μπορέσει να δώσει στον λαό να καταλάβει τι συμβαίνει, «θα δρέψουμε φοβερές θύελλες, θα δούμε αίμα».

Υποστήριξε, επίσης, ότι το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το κόμμα του από τη Βουλή, προκειμένου να προκαλέσει εκλογές, είναι μία λύση, ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν για την πορεία της χώρας.

Τέλος, επανέλαβε ότι ο ΛΑΟΣ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό και επιμένει είτε για μία οικουμενική κυβέρνηση, είτε για προσφυγή στις κάλπες.

SHARE