Ιταλία: Όκτω άνθρωποι βρέθηκαν ζωντανοί στο ξενοδοχείο – Συγκλονιστικές διασώσεις

 

Oκτώ είναι συνολικά οι επιζώντες που εντοπίσθηκαν στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Tg5.

Η εφημερίδα la Rebublica μετέδωσε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση παιδιού απο τα χαλάσματα του ξενοδοχείου.

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι συμπεριλαμβάνεται στους επιζώντες, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Το ξενοδοχείο Rigopiano κατέρρευσε εξαιτίας χιονοστιβάδας. Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο τα μέσα ενημέρωσης, φέρεται να έχει εντοπισθεί ζωντανό και δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, το κοριτσάκι είναι ένα από τα δυο παιδιά του διασωθέντα που κατάφερε να σημάνει συναγερμό, την Τετάρτη το απόγευμα. Τη στιγμή που το ξενοδοχείο επλήγη από την χιονοστιβάδα, ο διασωθείς είχε βγει απ’ αυτό και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του για να πάρει ένα κουτί με φάρμακα.

Συνολικά στο ξενοδοχείο Rigopiano, σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, βρίσκονταν 35 άνθρωποι. Με τους οκτώ επιζώντες που εντοπίσθηκαν σήμερα το πρωί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο αριθμός των διασωθέντων αυξάνεται στους 10, ενώ 4 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί. Οι υπόλοιποι 23 περιλαμβάνονται στον κατάλογο των αγνοουμένων.

 

Πολύνεκρη τραγωδία στην Ιταλία – Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε ξενοδοχείο στην Πεσκάρα

SHARE