>Η Εμπορική τράπεζα στο πλευρό των πυρόπληκτων

>

Παρέδωσε σήμερα ένα σύγχρονο όχημα πυρόσβεσης

Η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει το πρόγραμμα στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών, με τη δωρεά εξοπλισμού πυροπροστασίας στο δήμο Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Ο επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας, Αντώνης Λεοντίου, παρέδωσε ένα σύγχρονο όχημα πυρόσβεσης, στο δήμαρχο Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Μπούρα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη, πολλών εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, στελεχών της διοίκησης και του τοπικού καταστήματος της τράπεζας, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων.

Η προσφορά του πυροσβεστικού οχήματος στο δήμο Μεγαλόπολης εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας, συνολικού ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, που έθεσε σε εφαρμογή η Εμπορική Τράπεζα, μετά τις πυρκαγιές του 2007, με την ενεργό συμμετοχή της Credit Agricole και των εργαζομένων στην Εμπορική Τράπεζα.

Στόχοι του προγράμματος είναι η άμεση υποστήριξη των πληγέντων, η οικονομική ανασυγκρότηση των περιοχών και η συμβολή στην αποκατάσταση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Τόσο στην Εμπορική Τράπεζα όσο και στον μητρικό μας όμιλο Credit Agricole, το μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο της Γαλλίας, έχουμε μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής συνεισφοράς, παράλληλα με την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητά μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης να χτίζουμε την παράδοση αυτή, στηρίζοντας εμπράκτως τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, σε θέματα ιδιαίτερης σημασίας, όπως είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος», δήλωσε, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού, του ο επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής, Αντώνης Λεοντίου, ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας στην εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εμπορική Τράπεζα διακρίθηκε από ανεξάρτητο φορέα αξιολόγησης ως πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα, το 2009, στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τέταρτη στο σύνολο των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

SHARE