Η Ελλάδα έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα εξαιρετικές επιδόσεις στην ελληνική οικονομία…

Η Ελλάδα έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα εξαιρετικές επιδόσεις στην ελληνική οικονομία….την δήλωση έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην κοινή συνέντευξη Τύπου των ηγετών του Ευρωπαϊκού Νότου και επισημαίνοντας ότι ήρθε η ώρα να λυθεί το θέμα του ελληνικού χρέους”
 
Για την γερμανική κυβέρνηση όμως… δεν επίκεινται, για την ώρα, αποφάσεις για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους τόνισε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
 
Πιθανότητα 85% …η JP Morgan σε μία συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές έως τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 Μαΐου και πιθανόν νωρίτερα

Άνοδο 1,7% ….σημείωσε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο φέτος στην χώρα μας.
 
Τον Ιούλιο ξεκινά η διαδικασία αιτήσεων…. για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων όπως επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζοντας το σχέδιο νόμου που αναμένεται να ψηφιστεί από τη Βουλή στα τέλη Απριλίου και αφορά 400.00 επιχειρήσεις
 
Τα αυτοκίνητα τρέχουν….καθώς αύξηση 43,5% παρουσίασαν οι πωλήσεις τους στη χώρα μας τον Μάρτιο εφέτος, καθώς κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 15.350 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) .
 
Τουρισμός και αγροδιατροφικός τομέας αποδείχθηκαν….. πρωταθλητές για το 2015, καθώς σημειώθηκε η μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το 2014, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα μελέτης της ICAP.
 
Σταθερό οικονομικό περιβάλλον και φιλικούς στην επιχειρηματικότητα φορολογικούς συντελεστές…. ζήτησαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό ΥΕΘΑ, Π. Καμμένο, οι επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
 
Αυτός μάλιστα ήταν γάμος…και μάλιστα τετραήμερος με πάρτι αποχαιρετισμού σε ολόκληρο το Ζάππειο Μέγαρο που είχαν κλείσει αποκλειστικά! Οι νεόνυμφοι από την Ινδία έκαναν τζίρο περίπου ένα εκατ. ευρώ έχοντας κλείσει δύο κεντρικά ξενοδοχεία του Συντάγματος
SHARE