Η εβδομάδα που έρχεται

Αποτέλεσμα εικόνας για ειδησεις μικρες
Στην όμορφη και ηλιόλουστη Βαλέτα πραγματοποιείται ένα ακόμη Eurogroup για την Ελλάδα την Παρασκευή 7  Απριλίου….με την λέξη κρίσιμο να έχει χάσει πια στην σημασία της και τον Γερούν Ντάισελμπλουμ να επισημαίνει ότι  η αξιολόγηση της Ελλάδας δεν θα ολοκληρωθεί  αναφέροντας χαρακτηριστικά είναι πολύ νωρίς!
 
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών.….και τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2017 του ΟΑΕΔ.
 
Συνεχίζεται η καταβολή των συντάξεων Απριλίου 2017 ,,,με τον  ΟΑΕΕ και το ΟΓΑ  να καταβάλλουν τις συντάξεις στις 3 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και το ΕΤΕΑ  τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη.
 
Συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη ….την Τετάρτη & Απριλίου από τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ με αιτήματα αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, μόνιμους διορισμούς, πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές
(Αθήνα: Προπύλαια, ώρα 13:00)
 
Στην Αθήνα θα βρεθεί για επίσημη επίσκεψη …την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και  θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
 
Έφθασε και αυτό το Πάσχα…και από τις 6 Απριλίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ 
SHARE