Η Δράση του Θ. Σκυλακάκη στηρίζει το Ποτάμι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Με απόφαση της Κεντρικής της Επιτροπής, που ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία (82,8%), η Δράση αποφάσισε να στηρίξει το Ποτάμι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του κόμματος Θ. Σκυλακάκης θα συμμετέχει συμβολικά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

 

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνετια πως η Δράση πιστεύει ότι η χώρα θα βγει από το σημερινό αδιέξοδο μόνο αν σχηματιστεί η ευρύτερη δυνατή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα πολύ πιο φιλόδοξο από την συμφωνία με την ΕΕ και θα στηρίζεται σε δύο άξονες που, σταθερά από την ίδρυσή της, υποστηρίζει η Δράση:

– Μείωση των φόρων και των δαπανών του κράτους για να αφεθεί χώρος στον ιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, και
– Αποκομματικοποίηση και εκσυγχρονισμός του κράτους έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.

«Χωρίς ισχυρή παρουσία γνήσιων μεταρρυθμιστών στην επόμενη Βουλή οι στόχοι αυτοί δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε το Ποτάμι. Γιατί μεταρρυθμίσεις χωρίς μεταρρυθμιστές δεν υπάρχουν» τονίζει η Δράση

SHARE