Ζητούν παρέμβαση Σαμαρά οι εργαζόμενοι της ΑTE Leasing

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με την οποία ζητούν την ένταξή τους στο υγιές κομμάτι της Αγροτικής και τη συγχώνευση και του δικού τους τμήματος με την Πειραιώς, έστειλαν οι εργαζόμενοι στην ATE LEASING.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν φόβους για ουσιαστική κατάργηση των θέσεων εργασίας τους, τη στιγμή μάλιστα που διαχειρίζονται ένα πολύ δυναμικό project για την πράσινη ανάπτυξη. Πρόκειται για τη χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων προϋπολογισμού 260 εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο έχουν κατατεθεί αιτήσεις από 1.140 αγρότες.

Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

«Μετά τo από 2209/27.07.2012 ΦΕΚ Απόφασης της Τράπεζας Ελλάδος, βάσει της οποίας εξαιρέθηκε η ΑΤΕ LEASING A.E. από το «υγιές» κομμάτι της ΑΤΕ ΒΑΝΚ που μεταβιβάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε., ως εργαζόμενοι της ΑΤΕ LEASING A.E. ζητήσαμε με επιστολή μας την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Κυβέρνησης και του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος.

Εκφράζουμε την αγωνία και το φόβο μας τόσο για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας, όσο και για την πορεία υλοποίησης της χρηματοδότησης Φωτοβολταϊκών Πάρκων προϋπολογισμού 260 Εκατομμυρίων Ευρώ, για το οποίο έχουν κατατεθεί αιτήσεις από 1.140 αγρότες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προωθείται και υλοποιείται από την ATE LEASING A.E. και τους εργαζομένους της με επιτυχία εδώ και δύο χρόνια περίπου, συμβάλλοντας σημαντικά στην πράσινη ανάπτυξη της Αγροτικής Οικονομίας.

Επειδή έως σήμερα παραμένει ασαφές και αβέβαιο το μέλλον των 41 εργαζομένων της ATE LEASING A.E. και των οικογενειών τους, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για δίκαιη διευθέτηση του ζητήματος».

SHARE