Ευ.Μειμαράκης – Λάρισα: Κάντε τη σύγκριση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίστε

 

“Πάνω από όλα η πατρίδα μας πάνω από όλα ο ελληνικός λαός. Αυτό σας ζητώ να πείτε στους φίλους σας”, ανέφερε κατά την έναρξη της  προεκλογικής ομιλίας του στην Λάρισα ο Πρόεδρος της ΝΔ το βράδι του Σαββάτου.

“Σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή απείχαν από τις προηγούμενες εκλογές ζητώ να μας ακούσουν και να μας συγκρίνουν“, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης:

“Εμείς ζητάμε να μας ακούσουν, όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Να δουν οι Έλληνες πολίτες ψηφοφόροι ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευθούν. Γιατί αν γίνει αυτό η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Σεπτέμβρη” τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Περαιτέρω επανέλαβε το μήνυμά του προς τους πολίτες να πάνε στις κάλπες με καθαρή κρίση, “ανεπηρέαστοι από την λάσπη“.

“Υπηρετούμε την ενότητα και την ομοψυχία, το αποδεικνύουν οι ιδέες μας, οι πολιτικές μας και οι σημερινές μας θέσεις” υπογράμμισε ο κύριος Μεϊμαράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι:

“Πρόοδος δεν είναι η εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός και οι κάλπικες υποσχέσεις που ακούσαμε τον Γενάρη, αλλά η αλήθεια και η υπευθυνότητα”.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας και διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η ΝΔ μπορεί με ένα σχεδιασμό να βοηθήσει ώστε να βγούμε από την κρίση, ενώ προειδοποίησε ότι τα επόμενα δύο χρόνια είναι κρίσιμα.

Δεσμεύτηκε δε, ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να δεχθεί τα επώδυνα μέτρα για τους αγρότες.

SHARE