Ευχές για την Ανάσταση από τους πολιτικούς Αρχηγούς

 

 

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μέσα από το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» τονίζει: «Η φετινή Λαμπρή βρίσκει το λαό μας αντιμέτωπο ξανά με νέα αντιλαϊκή επίθεση και νέους κινδύνους. Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση καθετί που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του.

Μήνας σκληρός, πράγματι, ο Απρίλης, με μια “Παρασκευή το βράδυ μάς προδώσανε”, μα και “Σαββάτο του λαού, ξεσηκωνόμαστε, σαν το άγριο ποτάμι να χυθούμε”. Καλή Ανάσταση Λαών!».

Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Με ανάρτησή της στα social media, η Φώφη Γεννηματά έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Πάσχα. “Το Φως της Ανάστασης να μας γεμίσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία”, έγραψε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Τις θερμότερες ευχές του, στα στελέχη, τους στρατευμένους και τις οικογένειες όλων στέλνει με την ευκαιρία των Αναστάσιμων ημερών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Έχοντας την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ως ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, ας αφήσουμε το Αναστάσιμο φως που ευαγγελίζεται η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης, να φωτίζει τη ζωή όλων μας και να μας χαρίζει υγεία, ειρήνη, αγάπη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για το αύριο», σημειώνει ο Πάνος Καμμένος.

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στο μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΗΔΗΣΟ  Νσημειώνει ότι «Το καλύτερο αύριο θα έρθει μέσα από τους δικούς μας αγώνες».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Στο μήνυμα του ενόψει του Πάσχα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εύχεται «ο Αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους μας γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη».
Ο Βασίλης Λεβέντης προτρέπει δε τα κόμματα να συνεννοηθούν «αντί να τρώγονται» με κοινό στόχο την ανύψωση της πατρίδας.
Επίσης εύχεται «στους απανταχού της γης ομογενείς» και σε όλους τους νέους που συνεχώς μεταναστεύουν και σε όσους μένουν να «είναι άνεργοι ή με εξευτελιστικές αμοιβές», όπως χαμηλές είναι και οι συντάξεις των ηλικιωμένων, απέναντι σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως σημειώνει.

SHARE