Επίθεση των Anonymous στο site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (video)

ΔΕΙΤΕ: Έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις διευθύνσεις μελών της Χρυσής Αυγής!Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε πρίν λίγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο e-mail επικοινωνίας του SecNews, αναρτήθηκε νέο βίντεο-μήνυμα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous που εξαπολύει επίθεση εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής….Όπως έγινε γνωστό πρίν από μερικές ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε πέσει θύμα σφοδρής δικτυακής επίθεσης από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπροσθέτως ως συνέχεια της επίθεσής τους, όπως φαίνεται, οι Anonymous ανάρτησαν πρίν από λίγο μήνυμα κειμένου με προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής στον σύνδεσμο [εδώ], ανόιγοντας ουσιαστικά «δικτυακό» πόλεμο με το νεοεισαχθέν κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το συνοδευτικό μήνυμα κειμένου που ανάρτησαν, η στόχευση γίνεται σαφώς εναντίον συγκεκριμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής (ακόμα και εναντίον του προέδρου του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου) αναρτώντας προσωπικά τους δεδομένα στο Διαδίκτυο (κάτι που σίγουρα ξεφεύγει από τα όρια της νομιμότητας). Πολλά απο τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει πιθανόν αποκτήθηκαν με μεθόδους hacking, ενώ όπως αναφέρουν στο τέλος του μηνύματός τους έχουν στην διάθεσή τους τις «περίεργες» (κατά την εκτίμησή τους πάντα) αναζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέλος της Χρυσής Αυγής από τον προσωπικό του υπολογιστή (κάτι που είναι φυσικά αδύνατον να επιβεβαιωθεί). Αξιοπερίεργο είναι όμως το γεγόνος, με ποίον ακριβώς τρόπο αποκτήθηκαν δεδομένα όπως εκλογικοί αριθμοί, ΑΦΜ,ΑΜΚΑ, Αριθμοί Δελτίων Ταυτότητας, Διευθύνσεις οικίας κ.α.

Πιθανολογούμε οτι οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous, όπως αφήνουν εσκεμένως να διαφανεί στο μήνυμά τους απέκτησαν πρόσβαση σε προσωπικό υπολογιστή μέλους της Χρυσής Αυγής που είχε τα συγκεκριμένα στοιχεία στην διάθεσή του σε ψηφιακή μορφή.

Στον αντίποδα, αναγνώστης – υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής που επικοινώνησε πριν λίγο με την συντακτική ομάδα του SecNews μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χτύπημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ως «οργανωμένο πολιτικό χτύπημα κάτω από την μέση ενόψει εκλογών από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που τρέμουν την ξαφνική άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία»

Δείτε το αναρτημένο βίντεο όπως κυκλοφορεί στο Youtube:

planet-greece.blogspot.com

SHARE