Ενημερωτική εκδήλωση για «Ασφάλιση Πιστώσεων από την ATRADIUS

 

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ασφάλιση Πιστώσεων: Μονόδρομος στην πορεία για υγιή οικονομική ανάπτυξη» διοργανώνει η εταιρία ATRADIUS Ελλάδος, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στις 5:30μμ, στην αίθουσα ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ του ξενοδοχείου ATHENSHILTON(Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα).

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι κ.κ. AndreasTesch, Μέλος Δ.Σ.,CMOATRADIUSGROUPSOFCOMPANIES, Ηλίας Λεκκός, ChiefEconomist, Τράπεζα Πειραιώς, Γεράσιμος Τζέης,ManagingDirectorATRADIUSΕλλάδος και η κα Μαρία Παπαζαρκάδα, DeputyManagingDirectorATRADIUS Ελλάδος. Συντονιστής στη συζήτηση θα είναι ο κος Γιάννης Σιάτρας, Οικονομολόγος.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις στην διεθνή και ελληνική οικονομία και ειδικότερα στον τομέα της ασφάλισης πιστώσεων, τις τρέχουσες εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, καθώς και τις δυνατότητες αξιοποίησης των δυνατοτήτων ολοκληρωμένης ασφάλισης των πιστωτικών κινδύνων.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων, εκπρόσωποι γνωστών επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν την δική τους εμπειρία από την αξιοποίηση των υπηρεσιών ασφάλισης πιστωτικών κινδύνων.

SHARE