>Εμπορική: Επιβραβεύει με επιστροφή 5%

>
Σε αναβάθμιση του προγράμματος «Emporiki Επιβράβευση» των πιστωτικών της καρτών Emporiki Bank Προνόμιο υγείας προχωρά η Εμπορική Τράπεζα με προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων που παρουσιάζουν υψηλό ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο για το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι το πρόγραμμα «Emporiki Επιβράβευση» παρέχει επιστροφή μετρητών 5% από συναλλαγές σε ξενοδοχεία και πρατήρια καυσίμων, οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάτοχος της κάρτας έχει τη δυνατότητα κέρδους έως 100 ευρώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές έως και 31 Αυγούστου και ξεκίνησε από 1 Ιουλίου για πιστωτικές κάρτες Emporiki Bank Visa Προνόμιο υγείας και από 15 Ιουλίου για τις πιστωτικές κάρτες Emporiki Bank Mastercard Προνόμιο υγείας.

Οι πιστωτικές κάρτες Emporiki Bank Προνόμιο Υγείας προσφέρουν στους κατόχους τους παροχές υγείας -χωρίς επιπλέον κόστος- όπως δωρεάν τσεκ απ κάθε χρόνο σε περισσότερα από 50 αστικά κέντρα πανελλαδικά, καθώς και κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις σε χαμηλές τιμές Δημοσίου.

SHARE