ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑΟ ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αργά τη νύχτα στη δημοσιότητα τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές της 20’ης Σεπτεμβρίου. Ο Α.Τσίπρας θα είναι υποχήφιος στη Λάρισα και το Ηράκλειο Κρήτης. Απών ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Στη λίστα των ψηφοδελτίων τα ψηφοδέλτια Α’ και Β’ Αθήνας είναι με αλφαβητική σειρά και όχι με τη σειρά εκλογής, ενώ το χαρακτηριστικό από το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών είναι ότι απουσιάζει το όνομα του Γιάννη Δραγασάκη, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Απομένει πλέον να δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κάτι που θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Αττικής είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς, ενώ στις θέσεις 2 έως και 6, βρίσκονται οι: Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, Παναγιώτης (Πάνος) Σκουρολιάκος, Γιώργος Πάντζας, Ιώαννης Δέδες και Ράνια Αντωνοπούλου.

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Α’ Πειραιά, ο Θεόδωρος Δρίτσας, στη δεύτερη θέση η Ελένη Σταματάκη και στην τρίτη θέση ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δουζίνας.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Β’ Πειραιά ο Δημήτρης Βίτσας, με δεύτερη τη Νίνα Κασιμάτη.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ακολουθούν στη 2η, 3η, 4η,5η, 6η και 7η θέση, αντιστοίχως οι: Ιωάννης Αμανατίδης, Αναστάσιος Κουράκης, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Βούλα Τεκτονίδου.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Β’ Θεσσαλονίκης είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στη δεύτερη θέση, ο Δημήτρης Μάρδας.

Στη δεύτερη θέση των ψηφοδελτίων για το Ηράκλειο και τη Λάρισα, στα οποία είναι επικεφαλής ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκονται ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και η ‘Αννα Βαγενά, αντιστοίχως.

Νέες παρουσίες περιλαμβάνονται ασφαλώς αυτή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Μάρκου Μπόλαρη στην Α’ Θεσσαλονίκης, της ηθοποιού Ταμίλας Κουλίεβα στην Β’ Αθήνας και του πανεπιστημιακού Κώστα Δουζίνα στην τρίτη θέση της Α’ Πειραιά (παίρνει τη θέση του Στάθη Λεουτσάκου που αποχώρησε για τη ΛΑΕ).

Δείτε εδώ τη λίστα

SHARE