Εθνική Τράπεζα μπλοκάρει κάρτες ΑΤΜ για όσους έχουν οφειλές.

Απίστευτη ενέργεια της Εθνικής Τράπεζας κατά των πελατών της.  Έβγαλαν οι αθεόφοβοι, εγκύκλιο και μπλοκάρουν  τις κάρτες ανάληψης από ΑΤΜ όλων όσων έχουν κάποια καθυστερημένη οφειλή στην Τράπεζα. Το μπλοκάρισμα ισχύει και για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των πελατών της. Δηλαδή αν κάποιος έχει κάποια καθυστερημένη οφειλή προς την Τράπεζα δεν μπορεί να πάει στο ΑΤΜ και να  πάρει τα χρήματα της μισθοδοσίας του. Υποχρεώνεται να πάει στο Ταμείο της Τράπεζας. Φαντάσου λοιπόν ότι κάθε 15 και 30 του μηνός δεκάδες  χιλιάδες υπάλληλοι, κυρίως Δημόσιοι, θα φεύγουν από την δουλειά τους και θα κάνουν ουρές στην Εθνική για να πάρουν το 15νθήμερό τους.
Πέραν τούτου το μέτρο αυτό μοναδικό κίνητρο έχει να τιμωρήσει δια της ταλαιπωρίας τους πελάτες της Τράπεζας δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος που η Τράπεζα θα κάλυπτε με αυτή την ενέργεια.
Επίσης είναι ωμός εκβιασμός γιατί πολλοί Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική  για να πάρουν τον μισθό τους.
Το θέμα είναι άμεσης αρμοδιότητας  : ΓΓ καταναλωτη-Τράπεζας Ελλάδος-Υπ. Ανάπτυξης-Υπ Οικονομικών – Πρωθυπουργού- Υπ. Εσωτερικών.
SHARE