Δύο σενάρια για το μέλλον του Mega

Τον οδικό χάρτη για το παρόν και το μέλλον του MEGA θα παρουσιάσει η Grant Thornton λίγο μετά το Πάσχα. Η διαδικασία συλλογής των στοιχείων συνεχίζεται , με το Mega να λειτουργεί και να εισπράττει έσοδα από τις διαφημίσεις. Η εταιρεία συμβούλων θα παρουσιάσει δύο σενάρια.

Το πρώτο θα προβλέπει τα ποσά που χρειάζονται για την πλήρη επαναφορά του MEGA για τους παλαιούς μετόχους και τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ο νέος παράγοντας είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ παραμένει πάντοτε το ενδιαφέρον του Δ. Μαρη. Πιο αποστασιοποιημένος είναι ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος.

Το δεύτερο σενάριο θα περιλαμβάνει τα χρήματα θα πρέπει να λάβουν τράπεζες, προμηθευτές και εργαζόμενοι στην περίπτωση της ειδικής εκκαθάρισης κατά την οποία θα πουληθούν τα περιουσιακά στοιχεία. Σημειώνεται πως υπάρχουν πρόσωπα στην τηλεοπτική αγορά που πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, επιδιώκοντας να υπάρξουν εμπόδια στις συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ακρόασης της Digea και του Mega στην ΕΕΤΤ. Για ένα τυπικό θέμα, μια υπόθεση ρουτίνας, η Digea επιστράτευσε 3 καθηγητές και τελικά οι δύο εξ αυτών υπέγραψαν τις γνωμοδοτήσεις. Το Mega από την πλευρά του, την Παρασκευή πλήρωσε τη δόση (τρέχων μήνας και προηγούμενες οφειλές) προς τη Digea, όπως προβλέπει η δικαστική απόφαση και συνεχίζει να εκπέμπει…

Πηγή: typologies.gr

SHARE