Δημοσκόπηση Pulse: ΣΥΡΙΖΑ 28% -ΝΔ 27,5% – ΧΑ 7% – ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,5% – Μέσα ο Λεβάντης, έξω ο Καμμένος

 

 

Αποτέλεσμα στα όρια του στατιστικού λάθους, με τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά κατά  0,5%,  έβγαλε και η δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 28% έναντι 27,5% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7% , η σύμπραξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ με 6,5% , το ΚΚΕ με 6% , το Ποτάμι με 5,5% , η Λαϊκή Ενότητα και η Ένωση Κεντρώων με 3,5% και τέλος, οι ΑΝΕΛ με 2%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστών ανέρχεται στο 8,5%.

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός αναδεικνύεται ο κ. Μεϊμαράκης με 44% ενώ έπεται ο κ. Τσίπρας με 41%. Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με 35% έναντι 33% του προέδρου της Ν.Δ.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 48% έναντι 38% της Νέας Δημοκρατίας, η συσπείρωση της οποίας ανέρχεται στο 77% (στο 54% η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ).

Το 44% των Ελλήνων τέλος, τάσσεται υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας του πρώτου κόμματος με ένα ή δύο μικρότερα κόμματα, ενώ το 39% επιθυμεί τη συνεργασία των δύο πρώτων κομμάτων.

Τριπλό θρίλερ δείχνει γκάλοπ Της Pulse για το Action24 –Στο 0,5%  η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ –Σκληρή μάχη για την τρίτη θέση και την είσοδο στη Βουλή – Ο Μεϊμαράκης δημοφιλέστερος από τον Τσίπρα

SHARE