Δεν πάει στη συνάντηση των «4» ο Σαββίδης – Έξαλλος με τον Ολυμπιακό

savvidhsΑνεξάρτητα από τα όσα έγιναν σήμερα στη συνάντηση της Σούπερ Λίγκας,  υπήρχε και μία άλλη εκκρεμότητα. Αυτή του ραντεβού στου Σταύρου Κοντονή με τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Όπως σας γράψαμε αργά το απόγευμα η προσπάθεια αυτή από πλευράς Κοντονή βρισκόταν σε καλό δρόμο για να κάτσουν όλοι τους στο ίδιο τραπέζι. Όπως προέκυπτε από το περιβάλλον του υφυπουργού, υπήρχε θετική ανταπόκριση και από τους τέσσερις μεγάλους, ώστε να λάβει χώρα αυτή η συνάντηση η οποία προγραμματιζόταν για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, η τοποθέτηση του Ολυμπιακού μετά τη συνάντηση της Λίγκας που χαρακτήριζε τον Σαββίδη και πάλι φιλοξενούμενο στη χώρα μας, εξόργισε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και τώρα ο Σταύρος Κοντονής κάνει προσπάθειες να ρίξει τους τόνους.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος, αφού έδειξε και με τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ότι έχει μεγάλη ευαισθησία με το συγκεκριμένο θέμα και οι νέες προσβολές του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του τον κάνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε ανένδοτο. Δεν έχει σκοπό να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα το κάνει μόνο αν υπάρξει δημόσια συγγνώμη από τον Ολυμπιακό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συνεχίσει την προσπάθεια να τον μεταπείσει, αλλά πλέον όλα μοιάζουν πολύ δύσκολα αφού ο Σαββίδης απαιτεί δημόσια συγγνώμη από τον Ολυμπιακό για να δεχθεί να παρευρεθεί στη συνάντηση.

Πηγή: sport-fm.gr

SHARE