Δεν πάει ο Καμμένος στον Πρόεδρο

Μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε με το έγγραφο που δεν είχε αποστολέα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ακυρώνει το ραντεβού για να μην συζητήσει το…σχέδιο Β.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ακυρώθηκε και επίσημα ησυνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το axiaplus.gr:

Αλαλούμ έχει προκαλέσει το έγγραφο χωρίς…υπογραφή το οποίο αναφέρεται στους όρους για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ανάγκης και αποδίδεται στον Πάνο Καμμένο από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια γιασχηματισμό κυβέρνησης, τις κρίριμες αυτές ώρες για τη χώρα, αναζητείται η…πατρότητα του εγγράφου.

Ο Π. Καμμένος αρνείται την πατρότητα του εγγράφου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ένας “πόλεμος” ανακοινώσεων, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε στο έγγραφο ότι οι 7 όροι που έχει θέσει ισχύουν, ωστόσο μπορεί να  στηρίξει μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν συντρέχουν τρεις λόγοι:

Αν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματοςκαι εάν υπάρχει εθνικός κίνδυνος. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να είναι ορισμένου σκοπού και ορίζοντα, καθώς θέτει και τον όρο ο υπουργός Άμυνας και οι δύο αντιπρόεδροι θα είναι πολιτικά πρόσωπα.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος με δηλώσεις του διαψεύδει ότι υπάρχει ανάλογο έγγραφο στήριξης κυβέρνησης εάν υπάρχει εθνικός κίνδυνος και εμμένει στα επτά αρχικά σημεία.

Πάνος Καμμένος αρνήθηκε ότι το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι δικό του, ενώ δήλωσε στην τηλεόραση του Ant1 ότι δεν θα παραστεί  στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ. Κάρολο Παπούλιαστις 13:00 αν το ραντεβού αφορά το συγκεκριμένο έγγραφο. Το επίμαχο έγγραφο έφερε στη δημοσιότητα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μας δημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μέσω του facebook του προέδρου του κινήματος κυρίου Πάνου Καμμένου και που σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονται ενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.

Οι πλαστογράφοι επανήλθαν».

 

SHARE