Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Επίσκεψη στη γενέτειρα του Κων. Καραμανλή – “Νικάμε και εδραιώνουμε τη θέση στην Ευρώπη”

Την Πρώτη Σερρών, γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο επικεφαλής της Ν.Δ. δήλωσε βαθιά συγκινημένος, τονίζοντας ότι ήρθε να τιμήσει την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να μείνει στην Ευρώπη, συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, με την ψήφο του ελληνικού λαού, θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το όνειρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και να εδραιώσουμε τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ – ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Είναι ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί,  ώστε η Ελλάδα το δρόμο που της αξίζει, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατόπιν των διαδοχικών συναντήσεων που είχε με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Στον απόηχο της συνάντησης με τον κ. Τζιτζικώστας, τον οποία χαρακτήρισε «πολύ καλό φίλο», ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι «αν συνεννοηθούμε και συνεργαστούμε τόσο οι πολιτικές δυνάμεις όσο και οι θεσμικοί παράγοντες της χώρας, μπορούμε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση και να προχωρήσουμε προς το δρόμο της ανάπτυξης».

Πιστεύουμε, εκτίμησε, ότι εάν προκύψει μια κυβέρνηση που θέλει να νοικοκυρέψει τον τόπο και που μπορεί πράγματι να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να προσελκύσουμε επενδύσεις, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, νέες δουλειές, μπορούμε να πετύχουμε.

«Οι εκλογές συνήθως πολώνουν, δημιουργούν ένταση, διχάζουν» συνέχισε, ενώ διαβεβαίωσε ότι «εμείς ερχόμαστε με έναν ενωτικό λόγο, απλώνουμε το χέρι μας στον κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως της πολιτικής προσέγγισης».

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης κατέστησε σαφές ότι η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και ενότητα. «Ευχόμαστε πραγματικά σε αυτές τις εκλογές, από την 21η Σεπτεμβρίου και μετά να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ.» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ακολούθως, ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον κ. Μπουτάρη, όπου δήλωσε ότι «οι ώρες που έρχονται είναι δύσκολες, είναι κρίσιμες και δεν μπορεί να τα βγάλει κανείς πέρα μόνος του».

SHARE