“Βόμβα” Παπαδημούλη για ρουσφέτια

«Την ίδια ώρα που οι συνεταίροι του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «όλα τα δεινά του κόσμου», οι γνωστές ψηφοθηρικές τακτικές τους καλά κρατούν και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου», δήλωσε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλοντας τις προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, το χρονικό διάστημα από 9-4-2012 έως 11-5-2012 ο τότε υπουργός Οικονομικών, κ. Σαχινίδης, πριν αποχωρήσει,  πρόλαβε να υπογράψει πάνω από 120 μεταθέσεις, τοποθετήσεις προϊσταμένων και αποσπάσεις (ακόμα και σε πολιτικά γραφεία)  υπαλλήλων του υπουργείου του για καθαρά προεκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους, αποδιοργανώνοντας ακόμα περισσότερο τον φορολογικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, όπως διευκρινίζει, η συντριπτική πλειοψηφία  των μετακινήσεων υπογράφηκε αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών  (9-11 Απριλίου) και συνεχίστηκαν έως και αμέσως μετά την διεξαγωγή των  εκλογών (11 Μαΐου).

Ο κ. Παπαδημούλης καλεί την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προβεί σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των μεταθέσεων, τοποθετήσεων και αποσπάσεων, καθώς και να ακυρωθούν και να επαναξιολογηθούν όσες μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων πραγματοποιήθηκαν προεκλογικά, με την παράλληλη δημοσίευση των ονομάτων.

SHARE