Βουλή χωρίς Ζωή και Ραχήλ!

 

Με το εκλογικό αποτέλεσμα που δεν επέτρεψε την είσοδο της Λαικής Ενότητας στη Βουλή, μένουν εκτός, δύο από τις πιο “θορυβώδεις” Κυρίες της προηγούμενης Βουλής: Η Πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου που ήταν υποψήφια στην Α’Αθηνών  και η Ραχήλ Μακρή, που ήταν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της Λαικής Ενότητας στον Αττική.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Πρόκειται για μία νίκη εκείνων που ήθελαν να αφήσουν στο περιθώριο το λαό», επισήμανε η πρώην πρόεδρος της βουλής, συμπληρώνοντας ότι το μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων που απείχαν από τις εκλογές δεν έχει κοινοβουλευτική διατύπωση και επομένως δεν θα έχει φωνή στη βουλή.

Το ίδιο ισχύει και για όσους ψήφισαν τη Λαϊκή Ενότητα, που είναι κοντά στο 3%, είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

«Ο λαός πρέπει να παλέψει για να επανέλθει στο επίκεντρο και να ανατρέψει τα αντιμνημονιακά σχέδια» πρόσθεσε η πρώην Πρόεδρος για την επόμενη μέρα των εκλογών, ενώ επισήμανε ότι τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας αισθάνονται περηφάνια που έδωσαν μία καθαρή μάχη ενάντια στις εξουσίες.

«Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες σε όλα τα πεδία, οι οποίοι θα φέρουν τον λαό ξανά στην εξουσία», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΣΕ, ΛΕΕΙ Η ΡΑΧΗΛ

“Ο λαός αποφάσισε. Ναι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς. Το σύστημα νίκησε”, ήταν το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε:
“Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συντρόφους για την αγάπη τους και την στήριξη τους αυτά τα τρία χρόνια για τα οποία είμαι περήφανη. Και πάλι να γύριζε ο χρόνος πίσω, πάλι θα αρνιόμουν να υπογράψω την παράδοση της χώρας και την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών σε βάρος των αδυνάτων. Ο λαός αποφάσισε. Ναι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς. Το σύστημα νίκησε”.
Ρ. Μακρή: Το σύστημα νίκησε

SHARE