>Αttica Bank: Απεβίωσε ο γενικός διευθυντής

>
Τον αιφνίδιο θάνατο του Γενικού Διευθυντή Χρήστου Καλαμπόκη ανακοίνωσε η Attica Bank.

Ο Γενικός Διευθυντής Θυγατρικών Εταιρειών της Attica Bank ATE, Χρήστος Βασιλείου Καλαμπόκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με master στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE.

Εργάστηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Εμπορικής Τράπεζας και διατέλεσε στέλεχος στην Τράπεζα Μακεδονίας – Θράκης. Διατέλεσε μέλος γνωμοδοτικών επιτροπών και Διοικητικών Συμβουλίων οργανισμών του Δημοσίου, όπως η ΔΕΠ, το ΙΚΑ, η ΕΛΔΑ και ο ΟΑΕΠ.

Στην Attica Bank εργαζόταν από το 1994 σε διευθυντικές θέσεις και την περίοδο 2004 – 2007 διατέλεσε CFO ενώ την περίοδο 2007 – 2009 διατέλεσε Γενικός Διευθυντής Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Κεφαλαιαγορών –Χρηματαγορών.

Ο Χρήστος Καλαμπόκης είχε συγγράψει μεγάλο αριθμό οικονομικών μελετών.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως η Τράπεζα με ψήφισμα του Δ.Σ. της και σύμφωνα με παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων θα καταθέσει το ποσό των 3.000 ευρώ στον Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

newscode.gr

SHARE