Α. Φλαμπουράρης: Προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομά μου – Δεν είμαι μέτοχος

flampourarisΤη δική του απάντηση για  το θέμα της εταιρείας Διάτμηση και της μετοχικής ή μη συμμετοχής του σε αυτή έδωσε το πρωί στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο Αλέκος Φλαμπουράρης. 

“Εγώ νομίζω ότι υπάρχει προσπάθεια σπίλωσης σε εμένα και εμμέσως και του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή πενήντα χρόνια στην Αριστερά ανιδιοτελώς όπως γνωρίζουν όλοι, 40 χρόνια στο επάγγελμα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό και βγαίνει το Πρώτο Θέμα με στοιχεία του 2011 και 2012 προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ είμαι μέτοχος στην εταιρεία Διάτμηση που ήμουν μέτοχος το 2012 και το 2013 και το 2014, γιατί ήταν η δουλειά μου, από αυτή ζούσα. Εγώ την είχα ιδρύσει το 2002”, ξεκίνησε την τοποθέτησή του.

Και συνέχισε σχετικά με τις περαιτέρω κινήσεις του: “Όταν τη Δευτέρα 26 του Γενάρη μου ανακοινώθηκε ότι υπουργοποιούμαι σήμερα ή αύριο, εγώ έτρεξα αμέσως και έκανα τις εξής ενέργειες. Έδωσα εντολή να φύγω από το ΔΣ της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλα τα χαρτιά μου για την συνταξιοδότησή μου”.

Υποστήριξε μάλιστα ότι το Πρώτο Θέμα δεν τον πήρε τηλέφωνο να εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει.

Σχετικά με το εάν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας επηρέαζε θετικά λόγω της υπουργικής του ιδιότητας την εταιρεία, απάντησε ότι σε έγγραφο της εταιρείας που εστάλη για διαφύλαξη του κύρους της, “αποδεικνύεται όχι μόνο αν ήμουν εγώ μέτοχος δεν μπορούσα να επηρεάσω, αλλά επηρέασα και αρνητικά ,διότι ενώ δικαιούνται με βάση το νόμο να πάρουν 10% προκαταβολή, κάνανε την αίτηση και δεν πήραν τίποτα”.

SHARE