Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: “Όχι στην αριστερή παρένθεση – Ξεμπερδεύουμε με το παλιό”

Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στη Λάρισα.

Ο λαός, υπερθεμάτισε ο κ. Τσίπρας, δεν θέλει να δει στην εξουσία τους εκπροσώπους των δανειστών, της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας. «Όλο αυτό το σύστημα, το οποίο μας οδήγησε εδώ που είμαστε, την Κυριακή θα δεχτεί το τελειωτικό χτύπημα στην κάλπη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποσαφήνισε ότι η επτάμηνη προσπάθεια για «να φέρουμε την ελπίδα στον τόπο, δεν θα είναι μία μικρή παρένθεση, στη συνέχεια του καθεστώτος της διαπλοκής και της εξάρτησης».

Ζητάμε ισχυρή εντολή την Κυριακή για να έχουμε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι η συμφωνία της 12ης Ιουλίου αφήνει ανοιχτά πεδία διαπραγμάτευσης.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι χάρη στη συμφωνία ανετράπη το σχέδιο του Grexit, το σχέδιο της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής.

Απευθυνόμενος προς του πολίτες, τους κάλεσε να συσπειρωθούν γύρω από τη μόνη πολιτική δύναμη που τρομάζει την διαπλοκή και το κατεστημένο.

«Δεν θα διευκολύνουμε το σχέδιο τους για αριστερή παρένθεση με την αποχή και την σπατάλη της ψήφου μας» υπερθεμάτισε, προειδοποιώντας ότι όποιος την Κυριακή μείνει σπίτι του και δεν ψηφίσει, στην πράξη ψηφίζει την επιστροφή του καθεστώτος που βύθισε τη χώρα 40 χρόνια τώρα στη χρεοκοπία.

SHARE