Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο λαός νίκησε – Συνεχίζουμε τον αγώνα – Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη, τη νίκη του λαού, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Μας δώσατε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τη χώρα και να ξεμπερδεύουμε με το χθες, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η εντολή που μας έδωσε ο λαός είναι ξεκάθαρη. Να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαφθοράς και της φαυλότητας.

Η ελληνική σημαία κυματίζει σε όλες τις πλατείες της Ευρώπης, ανέφερε ο κ Τσίπρας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για μια ολόκληρη τετραετία πρόσθεσε, ευχαριστώντας τους νέους και τις νέες για τον αγώνα που έδωσαν.

Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Σηκώνουμε τη σημαία της εντιμότητας. Σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά για τα λαϊκά στρώματα.

Embedded image permalinkΟ Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε θερμά τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνας, καθώς και τους Οικολόγους Πράσινους. Από αύριο, μαζί με τον Πάνο τον Καμμένο, συνεχίζουμε τον αγώνα, τόνισε ο θριαμβευτής των εκλογών.

Νωρίτερα εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, επευφημιών από πλήθος παρευρισκομένων φίλων του κόμματος, και χειραψιών μαζί τους, αποχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

SHARE