Α.Τσίπρας – Κέρκυρα: “Χριστός Ανέστη”, “όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια”

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας ναυσταθμος κερκυρα

Τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας, αλλά και με ναύτες, τσουγκρίζοντας μαζί τους πασχαλινά αβγά.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφουε οευχήθηκε «χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες», τονίζοντας πως «πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπέζι, να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον.

Πρώτα από όλα στα στρατευμένα νιάτα μας, άνδρες και γυναίκες, από την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο και από τον Έβρο έως την Κρήτη, που υπηρετούν, υπερασπίζοντας την εθνική μας ακεραιότητα.
Να τους ευχαριστήσουμε, να τους πούμε ότι είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, και να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά.
Αλλά και σε όλους όσοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο καθήκον είτε είναι αστυνομικοί είτε γιατροί και νοσοκόμοι στα δημόσια νοσοκομεία είτε είναι πυροσβέστες είτε άνθρωποι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.  Όλοι όσοι αγωνίζονται και υπερασπίζονται το καθήκον για το δημόσιο καλό».

«Σήμερα είναι μέρα Λαμπρή, μέρα γιορτής για όλο τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης.  Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και συλλογική.  Και να ευχηθούμε ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει.  Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά.
Το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας.  Χριστός Ανέστη»

 

SHARE