Απάντηση του Newsbomb.gr για την εμπλοκή του στην υπόθεση ΑΚΗ

Άνθρωποι – φαντάσματα φαίνεται να εμπλέκουν στις δόλιες και σκοτεινές ενέργειές τους δυναμικά και αποκαλυπτικά Μέσα με αναμφισβήτητο κύρος, όπως είναι τα “Newsbomb.gr” και “Newscode.gr”.

Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι βαυκαλίζονται ότι θα υπήρχε έστω και η παραμικρή υπόνοια να συμμετάσχουν Μέσα της DPG Digital Media σε προσπάθειες εξωραϊσμού προσώπων που συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού λαού.

Προκαλούμε ευθέως και ανοικτά τον όποιον «Νίκο» ή «Νικολάκη» να εμφανιστεί και να πάρει θέση. Αν βρει ή αν έχει περάσει ένα υποστηρικτικό άρθρο για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Πρέπει να πάρει πίσω το ψέμα του.

Εκείνος που φρόντισε να διαφυλάξει τα ίχνη του, προφανώς και επιχειρεί να εμπλέξει σοβαρά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας με τα σκοτεινά, ύποπτα και προφανώς επικερδή σχέδιά του. Κάτι τέτοιοι τύποι που αμαυρώνουν το ρόλο και το όνομα των «δημοσιογράφων» είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση της κοινής γνώμης.

Είναι εκείνοι που μαζί τα έφαγαν, με την εξουσία.

Είναι εκείνοι που φόρεσαν τη δήθεν προοδευτική προβιά και τη ρητορεία των ψευτο-επαναστατών για να κερδίσουν μαύρο χρήμα χωρίς κόπο.

Η αυθαιρεσία και η επιπολαιότητα πρέπει να τελειώσει.

Ευτυχώς που βγαίνουν τέτοια ντοκουμέντα στην επιφάνεια, ώστε να κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Κι ο πάγκος αυτός, προφανώς είναι το εδώλιο του κατηγορουμένου.

SHARE