Αντώνης Πίκουλας: Γιατί πρέπει να τιμωρηθούν

Η χθεσινή ημέρα κατά την οποία προκηρύχθηκαν οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα πρέπει να εκληφθεί από την ελληνική κοινωνία ως το σημείο αντίστροφης μέτρησης της ώρας της τιμωρίας των κύριων και πραγματικών υπευθύνων για την ελληνική τραγωδία!

Και η 6η Μαΐου θα πρέπει να καταγραφεί στην ιστορική μνήμη ως η ημερομηνία αποκαθήλωσης των φαύλων, των ανίκανων, όλων όσοι διαχειρίσθηκαν εκ του ασφαλούς, με αλαζονεία, υπεροψία και αυταρχισμό, τον δημόσιο πλούτο και με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους ενήργησαν εις βάρος του ελληνικού λαού!

Η διενέργεια των εθνικών εκλογών θα πρέπει να σηματοδοτήσει το τέλος των κάθε λογής «κηπουρών»,όλων όσοι προσκολλημένοι στο άρμα του κάθε αρχηγού κατέλαβαν, εντελώς αναξιοκρατικά, δημόσιες θέσεις, υπουργικές ή ως επικεφαλής κρατικών οργανισμών, και αφού διέλυσαν τα πάντα –ορισμένοι εξ αυτών απολαμβάνουν μέχρι σήμερα τα ΜΠΟΝΟΥΣ της κομματικής τους ταυτότητας– ανταμείφθηκαν από τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ επειδή επί της ουσίας κατέστρεψαν τη χώρα!!!

Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός καλείται να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους Γερουλάνους, τους Παπακωνσταντίνου, τους Σηφουνάκηδες, τον κάθε Δρούτσα και την κάθε Μπιρμπίλη, αλλά και τον κάθε άσχετο που στου κασίδη το κεφάλι παρίστανε τον ειδήμονα…

Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί άλλο πια να ανεχτεί ούτε τα διαλυμένα νοσοκομεία του κ. Λοβέρδου ούτε τα ράντζα ούτε τα χωρίς φάρμακα φαρμακεία ούτε τα σχολεία χωρίς βιβλία της κυρίας Διαμαντοπούλου!!!

Ο Ελληνας πολίτης δεν μπορεί άλλο πια να αντέξει πάνω στον σβέρκο του τη λαιμητόμο των τραπεζιτώνπου έκλεισαν τη στρόφιγγα της ρευστότητας και οδηγούν χιλιάδες επιχειρήσεις στο κλείσιμο και εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία…

Δεν μπορεί ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που μοίραζαν αφειδώς δάνεια σε ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ χωρίς διασφαλίσεις, σε «κολλητούς» εφοπλιστές και σε φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ και ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥΣ εργολάβους και επιχειρηματίες, να οδηγούν σκόπιμα σε μαρασμό την ελληνική επιχειρηματικότητα, όντες υπεύθυνοι για την κατάντια του τραπεζικού συστήματος! Και την ίδια στιγμή στο παρασκήνιο να προσπαθούν να βρουν προσβάσεις σε αυτούς που έρχονται, όταν ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ λειτούργησαν υπόγεια προκειμένου να στηρίξουν την κυβέρνηση Παπαδήμου και έριξαν τις γέφυρες με… άλλο κόμμα!

Είναι πραγματικά αδιανόητο να μην τιμωρηθούν παραδειγματικά, με την ψήφο του ελληνικού λαού, οι κάθε λογήςΣΗΦΟΥΝΑΚΗΔΕΣ, οι ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ των τροπολογιών, των νομοθετημάτων της τελευταίας στιγμής, των δεκάδων εξυπηρετήσεων μέσα από τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια που άλλαζαν χρήσεις γης, συντελεστές δόμησης και άλλα πολλά για τα οποία ασχολήθηκε αναλυτικά τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής Τύπος!

Και το εξοργιστικό ΔΕΝ είναι μόνο οι ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ και τα ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ του ΥΠΕΚΑ, όπου ο κ. Σηφουνάκης είναι αναπληρωτής υπουργός, αλλά και το life style, που προκαλεί και εξοργίζει την κοινωνία!

Δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας, που ο κόσμος ΥΠΟΦΕΡΕΙ, να βγαίνει και να ζητάει ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣπαράταση του βίου της κυβέρνησης, μόνο και μόνο για να προλάβει καμιά τροπολογία ακόμη της τελευταία στιγμής… επειδή ΞΕΡΕΙ ποια θα είναι η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ του ΛΑΟΥ, όπως θα αντιληφθεί και προσωπικά ΠΟΙΑ θα είναι η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στον φάκελο που ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ… Γιατί, όπως σοφά λέει ο λαός, «ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη»!

ΠΟΙΟΣ; Ο αποκαλούμενος και σώγαμπρος του μεγαλοξενοδόχου! Μπορεί μήπως να μας πει ο κ. Σηφουνάκης ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ στο ΔΗΜΟΣΙΟ και ΠΟΣΑ στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ οι επιχειρήσεις του πεθερού του; Μπορεί να μας πει ΑΝ στις υπερχρεωμένες αυτές επιχειρήσεις ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ στελέχη του Κινήματος, υπουργούς και ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ τα Σαββατοκύριακα, είτε στο Σούνιο είτε σε άλλα μεγάλα ξενοδοχεία της επικράτειας (π.χ. Κέρκυρα – ΠΑΣΧΑ μετά των συζύγων)!!!

Μπορεί να μας πει ο κ. Σηφουνάκης ΑΝ στα διάφορα νομοθετήματα που προώθησε υπάρχει κανένα που ναΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ; Αν προβλέπεται μεγαλύτερη κάλυψη συντελεστών για ξενοδοχεία σε δασικές εκτάσεις;

Και αν γνωρίζει ο κ. Σηφουνάκης με ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ πήρε το Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη ο πεθερός του από το ΙΚΑ, του οποίου Διοικητής είναι ο ΤΑΜΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, φίλος της γνωστής ομάδας τωνΤΕΣΣΑΡΩΝΑΥΤΟΣ που γνωρίζει πολύ καλά από μέσα και οφείλει να τοποθετηθεί στην κοινωνία ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΑΣΟΚ χρωστάει 160 εκατ. ευρώ; ΠΟΥ πήγαν τα λεφτά αυτά; Και έρχονται τώρα να προωθούν τροπολογίες, την ώρα που η κοινωνία πεινάει, για να προπληρώνονται εις βάρος των τραπεζών τις δόσεις από τον προϋπολογισμό…

Αυτό το φαύλο και σαθρό σύστημα της Βάρτζελη και του Θέου, που τώρα πληρώνονται πλουσιοπάροχα από τη ΔΕΗως αντιπαροχή για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, αλλά και ΕΚΕΙΝΩΝ που τους υπηρέτησαν εις βάρος του λαού, μέσα από ΤΡΑΠΕΖΕΣΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ή γραφεία ΥΠΟΥΡΓΩΝ, χρησιμοποιώντας ορισμένοι από αυτούς και μεθόδους… ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ, οφείλει να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ και να ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΘΕΙ.

Και μαζί τους να μας αδειάσουν τη γωνιά οι κάθε λογής ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι, διοικητές οργανισμών που μέχρι τώρα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, κοροϊδεύονται απροκάλυπτα μέσα στη μούρη των συνομιλητών τους, αφού ως γνωστόν είχαν προσυμφωνήσει με τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τη διανομή της πίτας…

ΥΓ.: Και πρέπει να τιμωρηθούν οι ΕΝΟΧΟΙ του ΧΘΕΣ για να πάρουν από τώρα το μήνυμα οι διαχειριστές τουΑΥΡΙΟ, αυτοί που έρχονται! Γιατί εάν διαπιστώσουν την ατιμωρησία, εν τη ανοχή της κοινωνίας, θα αποδειχθούν και αυτοί ΙΔΙΟΙ με τους ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!

SHARE