«Αναβολική ουσία σκότωσε τον γιο μου» δηλώνει ο πατέρας του Ν. Γιγουρτάκη

Πέρασαν επτά μήνες από την ημέρα που ο Νίκος Γιγουρτάκης άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πατέρας του, Τάκης μιλά ανοιχτά στην εκπομπή “Όλα για την υγεία μου” για την ακριβή αιτία που οδήγησε το παιδί του στο θάνατο.

“Σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή”, δήλωσε ο επιχειρηματίας. Το γεγονός ότι ο γιος του έσφυζε από ζωή, δεν κάπνιζε και δεν έπινε τον οδήγησε στο να ψάξει περισσότερο το θέμα με την βοήθεια του ιατροδικαστή.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν πως “αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών”.

“Ήξερα ότι έπαιρνε αναβολικά. Είχαμε κάνει ομηρικούς καυγάδες πάνω σ΄ αυτό και του είχαμε πετάξει πολλά σκευάσματα που είχαμε βρει στο σπίτι του. Μου έλεγε “δεν ξέρεις τι λες” και “όλα είναι υπό έλεγχο””, εκμυστηρεύεται ο Τάκης Γιγουρτάκης.

Δυο μήνες πριν πεθάνει τον έβαλε με το ζόρι να κάνει εξετάσεις όπου έδειξαν ότι η χοληστερίνη του ήταν στα ύψη ενώ ο γιατρός του είχε πει πως θα πάθει καρδιακή προσβολή. “Πάρα πολλά παιδιά πρέπει να πάρουν ένα μάθημα απ΄ το Νίκο και να σταματήσει αυτή η ιστορία. Και κάποιοι εισαγγελείς, να ψάξουν το θέμα των αναβολικών!”, εξηγεί για τον λόγο που βγαίνει να μιλήσει τώρα για το θέμα.

“Δημιουργείται ένας ναρκισσισμός. Τα βαριά αναβολικά είναι σαν ναρκωτικά. Υπάρχουν δεκάδες βαποράκια που πουλάνε όλα αυτά τα πράγματα. Και δεν ξέρω κανέναν μέχρι σήμερα να έχει συλληφθεί”, αναφέρει ο ίδιος.

SHARE