Αδ. Γεωργιάδης για «Αυγή» και Ντυνάν: Απόλυτη παρακμή της εφημερίδας

Απόλυτη παρακμή της εφημερίδας Αυγής, χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το οποίο κάνει λόγο για «μυστικό μνημόνιο κατανόησης» που αφορούσε τη μεθόδευση μεταβίβασης του νοσοκομείου Ντυνάν. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Αδ. Γεωργιάδης τόνισε πως «αυτό δείχνει την παρακμή της εφημερίδας Αυγής».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας, υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι τέτοιο και πως «είναι θέμα του νοσοκομείου», ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα βρίσκεται στην δικογραφία της εξεταστικής για την Υγεία, αφού το έχει ζητήσει ο κύριος Νικολόπουλος.

Όσον αφορά στην ρήτρα εμπιστευτικότητας, εξήγησε ότι αυτό ζητήθηκε από την Τράπεζα γιατί «θεωρήθηκε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Τράπεζας Πειραιώς και δεν ήθελε να γνωρίζουν οι ανταγωνιστές της τους όρους», κάτι που όπως πρόσθεσε ο κύριος Γεωργιάδης συνέβη και στην περίπτωση της συμφωνίας «για τον Μαρινόπουλο που έκανε ο Φλαμπουράρης».

Όταν τελειώσει η εξεταστική θα βάλω έναν έναν on camera τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μου ζητήσουν συγγνώμη, είπε χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης και σχολιάζοντας την δημοσιογραφική έρευνα της Αυγής, αναρωτήθηκε: «Επιτρέπεται να έχουν τέτοιο δημοσίευμα και να μην με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο;».

Το πρωτοσέλιδο της Αυγής

ΑΥΓΗ

SHARE