Έκλεισε η συμφωνία με τη Ντόρα

Τις επόμενες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών που ξεκίνησαν στις αρχές τις εβδομάδες φαίνεται ότι κατέληξαν σε αίσιο αποτέλεσμα αργά χθες το απόγευμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων έδειξε, όπως λένε την γενναιοδωρία του απέναντι στην πρόεδρο της Δημοκρατίας Συμμαχίας.

Επί της ουσίας της δόθηκε ό,τι ζήτησε. Με βάση της πληροφορίες εκτός από την Ντόρα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. θα μετέχουν ο Χρ. Μαρκογιανάκης στα Χανιά, κ. Αυγενάκης στο Ηράκλειο, ο κ. Κοντογιάννης στο Νομό Ηλείας και ο κ. Γιάννης Οικονόμου στη Β’ Αθήνας.

Η κα Μπακογιάννη μέχρι και χθες το απόγευμα ζητούσε επίμονα να δοθεί εκλόγιμη θέση και στον επί χρόνια στενό συνεργάτη της Δημήτρη Ζαφειριάδη. Ο Σαμαράς όμως δεν είχε την διάθεση να της δώσει τις μισές θέσεις στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Στη Συγγρού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η επιστροφή το σύστημα της Μπακογιάννη έχει αρχίσει να δείχνει τον κακό παλιό του εαυτό. Μάλιστα, αρκετά γαλάζια στελέχη φροντίζουν να στείλουν το μήνυμα προς την «ψηλή» ότι αυτά που ήξερε πρέπει να τα ξεχάσει.

SHARE